Replici explozive Stănescu - Ciolacu, în ședința PSD, despre anticipate! Discuție CONFIRMATĂ

Replici din culisele ședinței PSD. Care este poziția social-democraților cu privire la anticipate. 

Marcel Ciolacu a afirmat, astăzi, că PSD se pregătește pentru orice fel de alegeri. ”Dl Stănescu a transmis foarte clar: PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri” a întărit liderul interimar al PSD. 

În fapt, în timpul ședinței PSD București, Paul Stănescu a spus ”vrem alegeri anticipate”, iar Marcel Ciolacu i-a replicat ”anticipate egal austeritate”. ”Da, este foarte corect” a confirmat discuțiile liderul interimar al PSD. 

Marcel Ciolacu a explicat: ”Eu consider că PNL dorește să facă anticipate înainte de luna septembrie, înainte ca legile să intre în vigoare - n.r. exemplu: legea pensiilor, care prevede creșterea pensiilor cu 40% - și să proroge anumite termene, cum au făcut și cu alocațiile. Atunci, cu adevărat anticipate egal austeritate. Ce a spus dl Stănescu a fost că PSD-ului nu-i este frică de niciun fel de alegeri. Mai exact, PSD-ului nu-i este teamă de votul românilor”. Marcel Ciolacu a infirmat zvonurile despre un blat cu PNL, adăugând că a fost destul de explicit și că mai mult de atât nu mai poate spune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel