Replici dure în Parlament. Teodorovici: Ați insultat o țară întreagă

Tensiunile dintre PNL și PSD au dus astăzi la un schimb dur de replici în Parlamentul României. Atacurile cele mai tăioase au fost între Raluca Turcan și Eugen Teodorovici. 

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost presărată cu discursuri și replici dure între putere și opoziție. Liberala Raluca Turcan a cerut drep la replică după discursul ministrului, însă a depășit timpul regulamentar alocat PNL-ului, iar microfonul i-a fost tăiat după mai multe avertismente. Acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru Turcan, care a rămas la tribună și a continuat atacurile. "Ați reușit să transformați România o țară care funcționează pe bază de caiet. Ministrul Finanțelor vorbește agresiv, tendențios..." au fost ultimele cuvinte spuse la microfon de liderul PNL. 

"Acum sunteți toți lupii moraliști"

Ministrul Teodorovici a avut o replică dură la adresa Ralucăi Turcan:"Doamnă, dumneavoastră ați insultat o țară întreagă prin tot ceea ce ați făcut, prin fiecare clipă din zilele dumneavoastră de viață. Și asta e doar o părticică mică. Mai găsim câțiva dintre colegii dumneavoastră care, cu siguranță, atunci când se tăiau banii românilor erați toți plini de entuziasm, și acum sunteți toți lupii moraliști. V-ați strâns toți într-o singură parte. Îmi cer scuze pentru colegii mei și de la USR și de la PNL care știu, cunosc, au și temei economic. (...)Sper și o să vă invităm la nivelul Ministerului de Finanțe, din comisiile reprezentative, și atunci când discutăm și de codul fiscal și de evaziune fiscală. Apropo, anul acesta, sistemul de vămi va fi închis și sunt convins că sunt mulți dintre colegii dumneavoastră de partid care vor fi afectați că mărfurile nu vor mai putea tranzita România fără să fie scanate. Voi face așa un istoric despre fiecare pe unde a fost în administrație din '91 încoace, pentru că lucrurile se știu", a declarat ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel