Replici acide între opoziţie şi putere. Ciolacu: Azi s-a mai demontat un mit

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afimat miercuri că, prin adoptarea proiectului pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale, 's-a mai demontat un mit, iar Opoziţia rămâne în pană de idei'.

"Uşor, dar sigur, opoziţia rămâne în pană de idei după ce rând pe rând toate subiectele lor de propagandă pe care le ventilează stereotip de atâta timp sunt eliminate. Azi s-a mai demontat un mit: am adoptat cu o majoritate covârşitoare în Camera Deputaţilor legea prin care vor fi eliminate toate blocajele la votul din diaspora. Iar pe 1 iulie am depus proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul transpunerii rezultatului referendumului din 26 mai. Aşadar, dragi colegi din Opoziţie, care este programul vostru politic, care sunt soluţiile concrete şi viziunea pentru ţară?! Sau vă rezumaţi doar la lozinci şi postări pe reţelele sociale?!", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, cu 228 de voturi 'pentru', unul 'împotrivă' şi 19 abţineri, proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel