Replică pentru Radu Tudor. Adrian Dobre: Cum se poate reforma stânga românească

Adrian Dobre
Adrian Dobre

Radu Tudor l-a avut invitat pe Adrian Dobre în studioul emisiunii Punctul de Întâlnire, de joi seara, politician de la PRO România.

”Daca PSD-ul, stânga românească reușește să se reformeze, la modul real și profund, iertați-mă, ne reformăm, ne reformăm, dar rămânem aceiași! Ne reformăm, dar facem politică la fel. Ne reformăm, dar nu schimbăm nimic, de fapt, din ce am făcut până acum, dar spunem că ne reformăm și ne-am schimbat, dar schimbăm trei oameni la vârf. Nu cred că asta este o reformă reală. Cred că reformă reală înseamnă cu totul altceva”, a spus Adrian Dobre fost purtător de cuvânt PSD și vicepreședinte PRO ROMÂNIA.

Radu Tudor l-a provocat imediat să arate cum vede el reforma.

”Uitați un exemplu pe care l-am avut chiar în această emisiune: dublul limbaj în politică. Această fățărnicie a dublului limbaj. Eu cred că oamenii vor aprecia în România politicieni care nu contează că vorbesc mult sau puțin, dar atunci când spun un lucru se țin de el. Dacă astăzi spunem ceva și mâine ne răzgândim și spunem altceva, oamenii ne taxează pentru acest lucru. Dublul limbaj a fost folosit intensiv în ultimii ani. S-a discutat de schimbarea siglei și a denumirii Partidului Social Democrat, dar eu cred că dacă PSD își dorește ca membrii și simpatizanții lor să nu le mai fie rușine pe stradă că sunt pesediști, atunci ar trebui să schimbe modul de a face politică și nu sigla si culoarea sau denumirea partidului”, a mai spus Arian Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel