Rareș Bogdan, replică la ce a spus Liviu Dragnea: Eu sunt dl cu batistuță

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan a comentat, joi seară, în legătură cu afirmațiile făcute de către liderul social-democraților, Liviu Dragnea, la adresa sa, la conferința de presă de la finalul ședinței CExN al PSD.

”Eu sunt dl cu batistuță. L-ați recunoscut. Cred că au coșmaruri. Sigur, am înțeles că sunt un reporter bun, ba chiar un jurnalist bun. Mulțumesc. Atunci când e recunoscută valoarea chiar și din partea unui partid care nu mă iubește în mod special, dar se pare că îmi apreciază totuși inteligența și faptul că sunt patriot, nu pot fi decât fericit”, a declarat Rareș Bogdan, joi seară, în debutul emisiunii pe care o realizează la Realitatea TV. 

Reacția lui Rareș Bogdan vine la scurt timp după ce Liviu Dragnea, la conferința de presă de la finalul ședinței CExN al PSD, a făcut referire și la jurnalistul Realitatea TV, când a infirmat că social-democrații ar fi propus comasarea DNA cu DIICOT.

"Altă manipulare și dezinformare. Am auzit la un post de televiziune aseară pe un domn cu batistuța la rever, foarte elegant, de altfel, și foarte bun jurnalist, care, probabil, a primit și dumnealui de altcineva câteva informații, că este certă dorința noastră de a comasa DNA cu DIICOT. Vreau să vă aduc aminte: sunt declarații publice, doamna Raluca Prună, care este cea care a inflamat discuția despre CEDO și despre situațiile din închisorile din România, este cea care în 30 noiembrie anul trecut a anunțat că unul din proiectele dumneaei pe care le are în vedere este comasarea între DNA și DIICOT. Culmea ipocriziei este că această doamnă a participat și participă în continuare la organizarea și mobilizarea acestor mitinguri. Nu știu dacă este implicată și în treaba cu huliganii, nu cred. Niciodată PSD nu a venit cu această propunere, nici nu avem în plan nici acum, nici mai târziu. În primul rând, mi s-ar părea o prostie ca două instituții care funcționează de sine stătător acum să fie comasate", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel