Creștere economică. Scandal Grindeanu-PSD. Replică fulminantă din partid

Fostul premier Sorin Grindeanu afirmă că PSD a greșit evaluarea guvernului său, dovadă stând și datele INS care arată o creștere economică. 

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, a declarat că ”aceste cifre ne bucură foarte mult, avem un program de guvernare viabil, capabil să ducă la creștere economică. Știm cu toții că guvernul este unul PSD, creșterea economică este a României și se datorează unui program de guvernare pe care foarte mulți oameni l-au votat”. 

”Domnului Grindeanu îi spunem că, dacă s-ar fi aplicat un pic mai mult pe programul de guvernare, poate am fi reușit să avem rezultate și mai bune și poate ar fi fost găsite mai puține proiecte blocate” a mai spus Adrian Dobre. 

”Rolul premierului ar fi trebuit să fi fost acela de mediator, ceea ce nu s-a întâmplat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD. 

[citeste si]

”El a condus o echipă așa acum s-a priceput. Nu pot să spun că e rupt din soare, că dacă era, încă era premier” a continuat Dobre, afirmând că reacția lui Grindeanu este ”exagerată”, mai ales că-și asumă pe persoană fizică creșterea economică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel