Rennes - CFR Cluj rezultat LIVE score. O nouă confruntare în Europa League

Rennes - CFR Cluj s-a jucat joi, de la ora 22.00. Rezultatul meciului din Grupa E a Europa League, de la Rennes, a fost prezentat LIVE score pe dcnews.ro.

Rennes - CFR Cluj REZULTAT final

CFR Cluj a obţinut o victorie foarte importantă, 1-0 (1-0) în deplasare cu formaţia franceză Rennes, joi seara, pe Roazhon Park din Rennes, în Grupa E a Europa League la fotbal.

Campioana României a câştigat nu fără emoţii un meci în care trebuia să se impună clar, având în vedere că Rennes a jucat mult timp în nouă oameni. Unicul gol al partidei a fost înscris de Ciprian Deac (9), dar gazdele au ratat un penalty prin Mbaye Niang.

Bretonii au început avântat meciul şi au avut o primă ocazie în min. 4, când Niang a şutat din careu, dar Arlauskis a prins balonul.

Soarta partidei s-a schimbat în min. 5, când portarul Mendy l-a faultat în postură de ultim apărător pe Lacina Traore şi a fost eliminat. În poartă a intrat tânărul goalkeeper Pepe Bonet, devenind cel mai tânăr portar care a evoluat în Europa League, la 16 ani şi 254 de zile. Deac a marcat din lovitură liberă acordată (9), golul care a adus victoria echipei ardelene.

CFR a preluat controlul jocului, dar francezii au avut o ocazie bună (19), şutul lui Bourigeaud de la 20 de metri, trecând pe lângă poartă.

Clujenii au avut şansa de a-şi mări avantajul, însă voleul lui Djokovic (22), din colţul careului mic, s-a dus în plasa laterală, iar Deac a trimis cu capul peste poartă din şase metri (24).

Rennes a avut o mare şansă de a egala, dar Niang a ratat penalty-ul acordat pentru faultul lui Boli la Hunou (28).

Până la pauză, echipa antrenată de Dan Petrescu a avut trei ocazii bune de gol, însă nu a reuşit să fructifice. Bonet a respins voleul lui Djokovic (32), Boli a reluat cu capul puţin pe lângă, după un corner al lui Bordeianu (33), iar Djokovic a tras slab din poziţie centrală (38) şi Bonet a respins.

În debutul reprizei secunde, Rennes a rămas în nouă, Camavinga fiind eliminat după ce l-a faultat pe Omrani la 16 m, în urma unei pase greşite a lui Bonet. Deac a trimis peste poartă din lovitură liberă (48).

Deşi a avut avantaj un numeric decisiv, CFR a făcut o repriză secundă foarte slabă, fiind dominată pe alocuri de echipa gazdă, care şi-a creat singurele ocazii clare. Hunou (65), pe contraatac, a şutat de la 18 metri, puţin pe lângă poartă. Niang (84) a fost blocat excelent de Burcă în 6 m, iar Siebatcheu a tras peste poartă de la 16 metri (90). Finalul a fost cu atât mai strâns cu cât CFR a evoluat în 10 jucători din min. 82, când Susic a primit al doilea cartonaş galben.

CFR a obţinut prima victorie în faţa unei echipe franceze, după trei egaluri şi trei eşecuri în partidele anterioare. Rennes a mai jucat un singur meci contra unei echipe româneşti, fiind învinsă de Rapid cu 2-0 în 2005, în Giuleşti, în Cupa UEFA.

Rennes, care era neînvinsă de patru partide acasă în Europa League, nu a mai câştigat de zece partide în toate competiţiile.

Următoarele partide din grupă vor avea loc pe 7 noiembrie, CFR Cluj - Rennes şi Lazio - Celtic.

Repriza a 2-a Rennes - CFR Cluj 0-1

FINAL de meci

5 minute de prelungire

min. 82 Cartonaș ROȘU. Susic ia al doilea galben si CFR Cluj rămâne în 10. Meciul se echilibrează.

min. 65 Ocazie imensă Rennes, cu 2 oameni în minus 

min. 46 ROȘU pentru Camavinga! Din nou în marginea careului lui Rennes. Gazdele rămân în 9. Lovitură liberă fără rezultat de data aceasta

REPRIZA 1

 PAUZĂ

min. 26 Penalty pentru Rennes. Boli a faultat în careu, cu o intrare întârziată direct în piciorul unui adversar. RATAREEEEE! Scorul rămâne nemodificat. Mbaye Niang trage pe lângă poartă

min. 24 Deac ratează și el cu o lovitură de cap din 4 metri

min. 22 CFR revine în atac și ratează incredibil prin Djokovici

min. 20 Presiune infernală la poarta lui Arlauskis. rennes în 10 oameni presează pentru egalare.

min. 9 GOOOOOOOOOOL Ciprian Deac din lovitura liberă. A durat ceva până s-a executat deoarece a fost schimbat portarul care a luat roșu. Rennes - CFR Cluj 0-1

min. 5 CARTONAȘ ROȘU pentru portarul de la Renes care l-a faultat din postura de ultim apărător pe Traore. Lovitură liberă de pe linia de 16 metri.

min. 1  A început meciul

Rennes - CFR Cluj are loc joi, de la ora 22.00, în Grupa E a Europa League, pe Roazhon Park din Rennes.

Rennes - CFR Cluj, echipele de start

Rennes: 16. Edouard Mendy - 27. Hamari Traore, 21. Joris Gnagnon, 15. Jeremy Morel, 17. Christ-Emmanuel Maouassa - 7. Raphinha, 18. Eduardo Camavinga, 14. Benjamin Bourigeaud, 22. Romain Del Castillo - 11. Mbaye Niang (căpitan), 23. Adrien Hunou.
Antrenor: Julien Stephan.
Rezerve: 30. Pepe Bonet - 3. Damien Da Silva, 4. Gerzino Nyamsi, 9. Theoson Siebatcheu, 12. James Lea Siliki, 26. Jeremy Gelin, 34. Yann Gboho.

CFR Cluj: 87. Giedrius Arlauskis - 16. Mateo Susic, 3. Andrei Burcă, 21. Kevin Boli, 45. Mario Camora (căpitan) - 37. Mihai Bordeianu, 8. Damjan Djokovic, 19. Juan Culio, 10. Ciprian Deac - 90. Lacina Traore, 9. Billel Omrani.
Antrenor: Dan Petrescu.
Rezerve: 1. Jesus Fernandez - 2. Alexandru Paşcanu, 7. Adrian Constantin Păun, 23. Cătălin Golofca, 28. Ovidiu Hoban, 92. Mike Cestor, 99. Mario Rondon.

Arbitru: Aleksei Eskov; arbitri asistenţi: Dmitri Mosiakin, Valeri Dancenko; al patrulea oficial: Vladislav Bezborodov (toţi din Rusia)
Delegat UEFA: Kurt Zuppinger (Elveţia), observator UEFA pentru arbitri: Kevin Azzopardi (Malta)

Francezii anunță că la meciul dintre Rennes și CFR Cluj din grupele Europa League vor fi prezenți peste 28.000 de spectatori, după ce până pe 18 octombrie se vânduseră 25.000 de bilete.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 3 puncte, după ce i-a învins pe italienii de la Lazio și a pierdut cu scoțienii de la Celtic.

Clasamentul Grupei F din Europa League:

Celtic Glasgow – 4 puncte
CFR Cluj – 3 puncte
Lazio – 3 puncte
Rennes – 1 punct.

Trei înfrângeri și trei remize are CFR Cluj contra echipelor din Franța. Rennes n-a mai câștigat în ultimele 9 meciuri, în toate competițiile, așa că partida cu CFR e considerată capitală de francezi.

Rennes - CFR Cluj echipele probabile:

Rennes: E. Mendy – H. Traoré, Da Silva, Gnagnon, Morel, Maouassa – Bourigeaud, Camavinga, Grenier – M. Niang, Raphinha

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, A. Burcă, K. Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – C. Deac, L. Traore, Omrani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel