Renate Weber răspunde atacurilor: S-au dezlănțuit împotriva mea!

Renate Weber
Renate Weber

Renate Weber a publicat un mesaj dur către cei care au lansat în spaţiul public, ultimele zile, o serie de atacuri la adresa sa. 

Europarlamentarul Renate Weber dă o replică dură celor care au lansat în spaţiul public, în ultimele zile, o serie de atacuri la adresa sa, acuzând-o că ar fi "omul ruşilor". Iată mesajul transmis de Renate Weber:

"In ultimele zile mai multi baieti, cu si fara epoleti, din presa si din politica, s-au dezlantuit impotriva mea, interpretand in modul cel mai absurd un raspuns dat, acum ceva timp, intr-un interviu, propagand ideea ca as fi impotriva SUA, a parteneriatului nostru strategic si ca as fi omul rusilor... Manipulari grosolane si agresive care m-au surprins si care au determinat reactia de acum!

Ca sa fie cat se poate de limpede pentru toata lumea, inca de prin 1994-1995 eu personal chiar am muncit in tara aceasta pentru realizarea integrarii noastre euro-atlantice si europene. Dovada stau activitatea mea de la APADOR-CH, de la Centrul de Studii Internationale, studiile in care explicam de ce interesul Romaniei este sa fie in aceste structuri si cum anume trebuie sa ne pregatim pentru a-l realiza. Si cat de criticata eram pe-atunci... 

"Orice atac la mine este, de fapt, un atac la ALDE"

Tot ce am facut de atunci incoace a fost pe aceeasi linie, a sustinerii nu doar prin vorbe, ci mai ales prin fapte, a integrarii noastre in UE, in NATO, a parteneriatul strategic cu Statele Unite. Un parteneriat reciproc avantajos, in cadrul caruia firesc este ca cele doua tari si diplomatii lor sa arate public respectul pentru partener si regulile diplomatice. 

Inteleg ca orice atac la mine este de fapt un atac la ALDE si mai ales la Calin Popescu Tariceanu, dar atacul ziaristilor cu epoleti si al politicienilor fara substanta e o mare greseala si un consum inutil de energie, pentru ca optiunile ALDE, ale mele personale si ale lui Calin Popescu Tariceanu pentru UE, NATO si parteneriatul strategic cu SUA sunt cat se poate de ferme!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel