Remus Rădoi, despre relația cu interlopii din Caracal: Au vrut să îmi suprime viaţa!

Remus Rădoi a explicat de ce în presă a fost numit interlop și care sunt legăturile sale cu grupările infracționale din Caracal.

"Nu am fost niciodată nici măcar suspectat de a face parte din vreo grupare infracţională, nu am cazier. Niciun angajat de la firmele noastre nu poate avea cazier. Nu poţi obţine atestatul de pază dacă ai o pată în cazier. Noi facem raportări periodice cu privire la activitatea noastră. Noi periodic luăm un aviz de la SRI pentru a continua activitatea. Mai mult, eu am fost cel care m-am poziţionat la polul opus faţă de aceste grupări şi am dus o luptă acerbă cu ele, fiind atacat pe stradă.

Poliţia a venit, a stat 30 de minute, în timp ce aceştia aruncau cu pietre şi atacau cu săbii. Ba, mai mult, cu o maşină au vrut să îmi suprime viaţa. S-a finalizat dosarul cu şase arestări. Au fost arestați pe o perioadă de trei ani cei care m-au atacat. Ulterior, în presă a fost dat că a fost o luptă între două grupări. Nu s-a spus că a fost vorba de o firmă de pază. Nici Poliţia nu a dezminţit să spună că firma de pază din cauză că lucra cu serviciile şi cu dumnealor era atât de blamată şi contestată", a explicat Remus Rădoi în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel