Remus Borza, sunat de Ludovic Orban: Ultima dată am vorbit la 22.31. I-am reproșat un lucru

Rodica Mitu / 10 oct 2019 / 12:50
Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres
Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres

Deputatul Remus Borza a dezvăluit că a fost sunat de Ludovic Orban, în contextul moțiunii de cenzură.

„Sunt doi oameni care au muncit foarte mult la moțiunea de cenzură: Ludovic Orban și Victor Ponta. Orban a fost pe metereze, în ultima lună, zi de zi. Pe toți parlamentarii din opoziție i-a sunat de două, trei ori să se asigure că susțin moțiunea. Inclusiv pe mine. Ieri de trei ori m-a sunat. Ultima dată am vorbit cu Ludovic Orban la 22.31", a dezvăluit Remus Borza, joi, în platoul DCNews, în cadrul emisiunii „Borza Analytica".

„Vă aduceți aminte că, încă de acum trei ani, m-am numărat printre cei care l-au încurajat pe Orban să candideze pentru președinția PNL. L-am susținut în campanie. Am vorbit atunci cu mulți președinți de campanie cărora le-am pus: Ludovic e ceea ce vă trebuie, are autoritate, are discurs, și e muncitor. A ajuns președintele PNL. De atunci, cred că am avut vreo zece discuții. Și asta i-am reproșat aseară", a adăugat Remus Borza.

„Am avut o discuție cu Ludovic Orban chiar și acum o săptămână. Nu mi-a propus nimic, nu i-am cerut nimic. Mi-a închis aseară ușor dezamăgit. I-am zis că sunt un om loial, am promis că nu o să susțin moțiunea", a spus deputatul.