EXCLUSIV  Remus Borza, jurnalist SECRET. Informații neștiute despre politician

Deputatul independent Remus Borza a vorbit, în emisiunea ”Borza Analytica”, de la DCNews, despre începul carierei sale.


Remus Borza a debutat cu ”Borza Analytica”, emisiune ce va avea loc în fiecare joi, la DCNews. Deputatul independent va analiza scena politică, economică și socială.

Parlamentarul a făcut dezvăluiri despre activitatea sa de presă, precizând că nu se află la prima experiență. Remus Borza a povestit cum la începutul anilor '90 a cochetat cu presa, dar și realizările pe care le-a avut.

”Puțini știu că în '90 aceasta a fost activitatea pe care am îmbrățișat-o. Eu am fost și unul dintre fondatorii Asociației Ziariștilor din România. Am contribuit la editarea unui cotidian, imediat în decembrie 1989, care apare și azi, la Baia Mare, „Graiul Maramureșului”. Împreună cu George Mihaiță am scos revista „Salut” care avea un tiraj amețitor prin anii '90. A fost preluată, în 1996, de Adrian Sârbu de la Media Pro.

Am editat, în 1993, prima revistă de modă din România, un alt săptămânal. Practic, prima dragoste nu se uită niciodată. Au fost zeci de nopți petrecute în Coresi, pe vechile tiparnițe, cu litere de plumb. Am fost primul care a plecat de la o rotativă, prin 1991, adusă de Știreanu, la ”România Azi”, a declarat Remus Borza la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel