EXCLUSIV  Remus Borza, avertisment pentru Viorica Dăncilă: Lideri PSD care joacă la dublu. Există un singur câştigător

Viorica Dăncilă (PSD)
Viorica Dăncilă (PSD)

Remus Borza a lansat un avertisment pentru premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că mai mulţi lideri PSD joacă la dublu şi că cel mai mare pericol pentru social-democraţi vizavi de moţiune nu vine din partea opoziţiei. 

"I-am spus premierului, principalii inamici ai ei nu sunt în rândurile opoziţiei, ci în rândurile PSD-ului. Sunt mulţi lideri care fac un joc la dublu. Principalul câştigător este Victor Ponta. În măsura în care Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu o vor susţine necondiţionat pe Dăncilă, moţiunea nu are şanse. Chiar dacă cei doi nu o fac la vedere, sunt multe acţiuni subversive, de racolare a parlamentarilor ALDE.

Au fost multe discuţii de acest fel, cu parlamentari ALDE care să nu susţină moţiunea. Chiar astăzi a fost un caz cu un parlamentar ALDE care a trecut la Pro România. Viorica Dăncilă trebuie să facă pace cu cei doi şi cei doi trebuie să înţeleagă că această cădere a Guvernului Dăncilă este o victorie de etapă a opoziţiei, dar planul e mai amplu şi vizează dizolvarea PSD-ului şi contopirea cu Pro România, partidul lui Ponta. Dacă aceşti oameni au anumite sentimente faţă de partid, ar trebui să strângă rândurile", a declarat Remus Borza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel