EXCLUSIV  Remus Borza: Ar fi venit președintele, în genunchi, să-și ceară iertare - VIDEO

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica”, a analizat evoluțiile politice, economice, sociale din România, în cadrul emisiunii ”Borza Analytica”, difuzată pe DC News

Remus Borza s-a întors miercuri din Africa de Sud, după cum a precizat în cadrul emisiunii menționate. Acesta a spus că în România nu există autostrăzile pe care Zimbabwe le are.

"M-am întors ieri din Africa de Sud, din Zimbabwe și Botswana. Noi n-avem autostrăzile pe care le are Zimbabwe. Chiar și în Botswana – o țară din lumea a treia – dacă un președinte al unei multinaționale ar fi ieșit să se dea cu fundul de pământ în fața Guvernului, a doua zi toate companiile statului, toate ministerele și-ar fi închis conturile la respectiva bancă, și-ar fi retras banii", a spus Remus Borza.

"A treia zi, ar fi venit președintele ăla bătrân din Austria, în cârje, la primul ministru, în genunchi, să-și ceară iertare. Și primul ministru, dacă era bățos în Botswana, în Zimbabwe, da și un milliard de dolari dacă a jignit atât de tare. Apoi, îl trimiți la tăiat papură în Guineea sau în Siberia. Există cutume și în zona aceasta bancară", a precizat Remus Borza.

[citeste si]

De asemenea, în prima ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News, a vorbit și despre criza actuală de pe scena politică. Mai multe, puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel