Schimbare Olguța Vasilescu. Dăncilă: Două motive

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat numirea Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Transporturilor, motivând această mișcare, în urma remanierii guvernamentale.

"Am văzut că are capacitatea de a duce la bun sfârşit proiecte majore pentru România, mă refer la Legea salarizării, Legea pensiilor. Această capacitate, dublată de experienţa în domeniul administraţiei, cred că o face pe doamna Lia Olguţa Vasilescu un candidat foarte bun pentru acest portofoliu. Sperăm ca succesul pe care l-a avut în cadrul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale să fie reflectat şi în cadrul Ministerului Transporturilor.

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale este un minister care a rămas vacant în urma numirii doamnei Olguţa Vasilescu la Ministerul Transporturilor. Am propus pentru acest minister pe Marius Budăi. Acesta este şeful Comisiei pentru buget-finanţe şi bănci, iar acest lucru este dublat şi de experienţa pe care o are în domeniul social. A fost director executiv la Casa de Pensii Botoşani şi, de asemenea, director al Agenţiei judeţene pentru prestaţii sociale Botoşani", a menţionat prim-ministrul.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că modificările operate la nivelul Cabinetului au fost făcute pentru că "întotdeauna este loc de mai bine", iar Executivul trebuie să răspundă "unor provocări noi", legate atât de activitatea guvernamentală, cât şi de preluarea Preşedinţiei Consiliului UE la 1 ianuarie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel