Remaniere guvernamentală. Premierul Dăncilă anunţă descentralizarea

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunţat că de săptămâna viitoare va începe o nouă analiză pe ministere, ca parte a programului de remaniere guvernamentală, dublată de o descentralizare. 

"Vor mai fi ministere care vor fi analizate. De luni vom începe din nou analiza pe ministere, de data aceasta o analiză mult mai amplă, pe lângă analiza îndeplinirii măsurilor din programul de guvernare, pe lângă analiza modului în care miniştrii au fost în teritoriu, modul în care au comunicat, avem în vedere şi o restructurare pe fiecare minister în parte, dublată de descentralizare, astfel încât probabil analiza o să dureze un pic mai mult, dar cred că este nevoie de acest lucru şi îl vom trata cu foarte multă seriozitate", a afirmat Dăncilă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, întrebată dacă vor mai fi miniştri care vor fi schimbaţi în perioada următoare.

Ea a adăugat că o comisie, la care va participa, va face aceste analize.

"Începând de luni avem o comisie, voi participa bineînţeles şi eu, în calitatea mea de prim-ministru, astfel încât să avem o analiză a tuturor acestor aspecte", a subliniat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel