Remaniere guvernamentală. Chirieac: Ce miniștri trebuie să plece de la Palatul Victoria

Ședință de Guvern
Ședință de Guvern

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, la România TV, ce miniștri ar trebui să plece de la Palatul Victoria, în contextul discuțiilor despre remanierea guvernamentală. 

Bogdan Chirieac este de părere că toți miniștrii care nu au perfomanțe în cadrul Guvernului Dăncilă ar trebui să plece de la Palatul Victoria.

”Cei care nu au performanță trebuie să plece. Măcar să fie un Guvern care să aibă performanță. Pot să vă spun că nu o să plece domnul Teodorovici, doamna Olguța Vasilescu, domnul Fifor de la Apărare, doamna Carmen Dan, excelent ministru de Interne, că nu va pleca Tudorel Toader, învingătorul cu cartea de drept la subraț a statului subteran. Sigur, pot pleca din subsolul Guvernului. Sunt oameni care nu au avut nicio apariție publică în toată această perioadă. 

Mărturisesc că la Guvernul acesta, în afară dintre jumătate din miniștrii, nu știu cum îi cheamă pe ceilalți, dar poate rezultatele lor sunt notabile și sunt niște oameni discreți și eficienți.”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel