REMANIERE GUVERN TUDOSE. Pieleanu: Cine ar trebui să plece. Dragnea are dreptate!

Roxana Neagu / 29 dec 2017 / 15:47

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o remaniere guvernamentală. Sociologul Marius Pieleanu a apreciat această afirmație. 

Marius Pieleanu a afirmat, la Antena 3: ”Dacă luăm în calcul performanța, în mod evident că PSD poate propune o echipă mult mai competentă. Există miniștri, care au făcut deja un an, fiind și-n Guvernul Grindeanu, a căror performanță este zero, cum ar fi ministrul Tineretului și Sportului și ministrul Turismului. Sunt oameni care nu au competența și nici pregătirea politică de a ocupa o înaltă funcție pe care poporul român le-a dat-o: de ministru a unui domeniu sau altul. Din punctul de vedere al performanței, în mod evident că Liviu Dragnea are dreptate, trebuie făcută o remaniere.” 

Remierea guvernamentală a miniștrilor neperformanți ar fi ”o bilă albă pentru PSD” a mai spus Marius Pieleanu. Sociologul a adăugat că ar însemna că ”PSD-ului îi pasă”. 

[citeste si]

”Eu cred că ar trebui să plece acel cineva din Guvern care vrea să dea satisfacție celor de la #rezist”, a subliniat Mugur Ciuvică, aflat în platou. Marius Pieleanu a completat: ”este foarte corect”, adăugând: ”De ce ar trebui schimbat, de pildă, dl Tudorel Toader, în condițiile în care este pe locul trei în favorabilitate publică, după Olguța Vasilescu și Petre Daea?”.