REMANIERE GUVERN TUDOSE. Pieleanu: Cine ar trebui să plece. Dragnea are dreptate!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o remaniere guvernamentală. Sociologul Marius Pieleanu a apreciat această afirmație. 

Marius Pieleanu a afirmat, la Antena 3: ”Dacă luăm în calcul performanța, în mod evident că PSD poate propune o echipă mult mai competentă. Există miniștri, care au făcut deja un an, fiind și-n Guvernul Grindeanu, a căror performanță este zero, cum ar fi ministrul Tineretului și Sportului și ministrul Turismului. Sunt oameni care nu au competența și nici pregătirea politică de a ocupa o înaltă funcție pe care poporul român le-a dat-o: de ministru a unui domeniu sau altul. Din punctul de vedere al performanței, în mod evident că Liviu Dragnea are dreptate, trebuie făcută o remaniere.” 

Remierea guvernamentală a miniștrilor neperformanți ar fi ”o bilă albă pentru PSD” a mai spus Marius Pieleanu. Sociologul a adăugat că ar însemna că ”PSD-ului îi pasă”. 

[citeste si]

”Eu cred că ar trebui să plece acel cineva din Guvern care vrea să dea satisfacție celor de la #rezist”, a subliniat Mugur Ciuvică, aflat în platou. Marius Pieleanu a completat: ”este foarte corect”, adăugând: ”De ce ar trebui schimbat, de pildă, dl Tudorel Toader, în condițiile în care este pe locul trei în favorabilitate publică, după Olguța Vasilescu și Petre Daea?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel