Remaniere Guvern. Klaus Iohannis: Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și-n scris ca să înțeleagă mai bine

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, în declarația de presă de astăzi, despre remanierea guvernamentală și propunerile de miniștri. 

Klaus Iohannis a anunțat că a trimis astăzi către Guvern motivarea refuzului pentru cei trei miniștri propuși de Guvernul Dăncilă. 

Președintele a făcut anunțul în felul următor: ”Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și-n scris ca să înțeleagă mai bine”. 

Iată declarația completă a președintelui: 

”Înainte de Sfintele Sărbători de Paști, ne-au promis pesediștii o remaniere a acestui Guvern nu pentru a face guvernarea mai bună. Au venit cu trei propuneri, Nicolicea, Florea și Brăiloiu. Le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere fiindcă nu aduce nimic bun și nu e făcută pentru a guverna mai bine. Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și în scris ca să înțeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere. În expunerea mea de până acum se vede clar că apar două teme: justiția și proasta guvernare, care încearcă prin OUG să creeze impresia că lucrează pentru români, însă această avalanșă vrea să acopere lipsa de soluții. Exact aceste două teme le-am propus pentrur referendum.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel