Remaniere Guvern. Dragnea, răspuns în privinţa schimbării miniştrilor

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude varianta înlocuirii mai multor miniştri din cabinetul Dăncilă în cazul în care coaliţia de guvernare va fi nevoită să recurgă la restructurarea guvernamentală.

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi dacă în cazul unei restructurări vor fi schimbaţi mai mulţi miniştri decât cei deja anunţaţi, liderul PSD a răspuns: "Nu. Astea sunt propunerile: cele două colege şi Justiţie".

El a afirmat, totodată că liderii coaliţiei PSD- ALDE se vor reuni, luni, în şedinţă, pentru a discuta situaţia remanierii guvernamentale şi modul de acţiune în cazul în care propunerile social-democraţilor vor fi respinse de preşedintele Klaus Iohannis.

VEZI ŞI Dăncilă, discuţie cu Iohannis. Dragnea: Asta i-a zis

"Luni o să avem o întâlnire în coaliţie, împreună cu doamna prim-ministru şi o să stabilim ce facem. Am înţeles că abia marţi preşedintele ar da un semn de viaţă. Nu ştiu dacă dă un răspuns. Doamna prim-ministru a discutat cu dumnealui cred că miercuri sau joi şi i-a spus că marţi o să discute, că zilele astea nu poate", a afirmat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel