Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Remaniere Guvern Dăncilă. Sondaj înainte de numire

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu este, iar, adusă în discuție pentru funcția de ministru al Educației. 

După ultima dezamăgire, când era mai mult ca sigur că va primi de la PSD Ministerul Educației, Ecaterina Andronescu nu mai vorbește cu entuziasm despre această posibilitate. Dezamăgirea cu privire la funcția de ministru a dus și la înlocuirea acesteia de la conducerea Comisiei de Învățământ de la Senat. 

În intervențiile sale televizate, social-democrata s-a limitat în a spune că ”am fost în această funcție de trei ori, PSD are suficiente resurse umane ca să poată să identifice o personalitate cunoscătoare a sistemului de învățământ și care să preia acest portofoliu” (declarație la Digi24), declarație ce pare mai degrabă un refuz. 

DCNews a realizat un sondaj cu privire la o eventualitate în care Ecaterina Andronescu ar putea prelua portofoliul de la Educație.

Întrebați dacă Ecaterina Andronescu ar fi o variantă bună pentru funcția de ministru al Educației, 10.994 au răspuns că ”NU” (56,13%) și 8.591 au răspuns că ”DA” (43,87%). 

(w670)

Ministerul Educației este un minister greu, sunt foarte multe așteptări din partea societății, nemulțumiri și neîncredere din cauza schimbărilor dese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel