Remaniere Guvern. Cristoiu: Iohannis are șansa să dea o lovitură mortală PSD-ului

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus că PSD-ul a ajuns la mâna lui Klaus Iohannis, iar președintele are o șansă sa dea o lovitură 'mortală'.

După ce CExN al PSD a votat înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, aceştia urmând să-şi dea demisia din funcţie, iar în locul lor să fie propuşi Oana Florea, Tit Brăiloiu şi Eugen Nicolicea, Premierul Viorica Dăncilă a precizat că în cursul zilei va avea o discuţie telefonică cu şeful statului pe tema schimbărilor din Guvern şi a confirmat că a susţinut în CEx al PSD varianta remanierii guvernamentale şi nu pe cea a restructurării.

Întrebat dacă Președintele Klaus Iohannis va semna decretele de revocare și de numire a noilor miniștri, jurnalistul Ion Cristoiu a spus că: În cazul de față, restructurarea Guvernului ar fi o soluție de rezervă în cazul în care Președintele nu acceptă remanierea. Cred că Iohannis nu va semna. Din acest punct de vedere, am scris încă din decembrie 2016, totul este ca PSD să nu ajungă la mâna lui Iohannis. Acum au ajuns la mâna lui. Klaus Iohannis ar fi un nătâng politic să semneze. Klaus Iohannis are șansa să dea o lovitură mortală PSD-ului pentru că este a nu știu câta remaniere. Este dator să nu semneze. a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel