Remaniere Guvern. Bogdan Chirieac: PSD nu-și permite să aibă un Guvern slab

PSD
PSD

Bogdan Chirieac spune că va exista cu siguranță o remaniere a Guvernului, însă cel mai probabil data la care vor avea loc schimbările de miniștri va fi împinsă după 1 mai, pentru că presa a anticipat această mutare. 

Bogdan Chirieac spune că este esențial ca PSD-ul să aibă un guvern puternic, care să performeze. 

"Eu cred că va fi o remaniere la un moment dat. Fiindcă noi, cei din presă am anticipat-o probabil se va amâna. Aceată remaniere trebuia să aibă loc după Paște, probabil că data va fi împinsă undeva după 1 mai. Vor fi persoane remaniate, fiindcă PSD-ul nu-și permite să aibă un Guvern slab. Este esențial în acest moment să performeze. Lumea trebuie să aibă încredere în ei. În privința salariilor, da performează. Acum aflu că medicii legiști fac grevă pentru că au 18 000 lei net pe lună, dar s-a micșorat diferența față de ceilalți medici și vor în consecință mai mulți bani. Sigur, e o minoritate, publicul nu ar aprecia acest lucru pentru că se consideră că salariile medicilor nu sunt luxoase, dar sunt decente. Când s-au tăiat salariile și erau la 30% din ce sunt acum, nu a zis nimeni 'miau'. Acum că s-au majorat salariile până la un nivel decent, lumea iese în stradă," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Răspuns despre schimbarea lui Eugen Teodorovici 

Întrebat ce crede în privința remanierii ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, analistul Bogdan Chirieac a răspuns că nu crede că acesta ar putea fi schimbat. 

"Vorbeam totuși despre necesitatea unui Guvern credibil. Eu nu cred că Eugen Teodorovici va fi schimbat fiindcă el poate deranjează, dar este profesionist. Probabil au deranjat anumite declarații pe care le-a dat. Dânsul are uneori declarații ieșite din linia partidului, uneori ieșite din context, dar nu ne așteptăm ca Eugen Teodorovici să fie un om politic. El este un bun profesionist al Finanțelor. În privința remanierii Guvernului, sunt aceleași nume pe care le tot auzim: cel de la Educație, cel de la Transporturi, cel de la Economie, se poate să fie și doamna Pintea de la Sănătate că s-a vorbit în presă, dar în această zonă se pot face reglaje fine," a mai spus Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel