Relaxare interdicţii după 15 mai. Adrian Năstase, comentariu ACID: "E scenariul DEPINDE"

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase critică lipsa de coerenţă a autorităţilor privind relaxarea măsurilor de interdicţie din 15 mai şi anunţă că totul se bazează pe "scenariul depinde".  

"De zile întregi se discută despre scenariile posibile de „relaxare" după 15 mai. Ideea a fost lansată de Iohannis, după care au urmat declarații în formatul „un pas înainte, unul înapoi". Politicienii puterii întrețin speranța „relaxării" după 15 mai, reprezentanții guvernului sunt precauți, specialiștii medicali oficiali evocă, cu mai multă sau mai putină grație, scenariul „depinde". Depinde de cât de disciplinați au fost românii în perioada de 1 Mai sau vor fi în perioada de averse. Depinde de câte îmbolnăviri vor fi, depinde și de ce se hotărăște în legătură cu alegerile din toamnă, depinde și de sondaje", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Când va "reveni România la normalitate"

"În timpul ăsta, celelalte țări iau diverse măsuri de revenire la normal. La noi, revenirea la normalitate („România normală)" va avea loc, probabil, doar la finalul celui de-al doilea mandat al lui Iohannis. Sute de promisiuni, evaluări, analize, opțiuni, guvernul lucrând „cu ele pe masă". Zeci de declarații oficiale cu afirmații vagi, cu evocarea unor posibilități, a unor variante...", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel