Relaţii, studiu. Când sunt femeile mai fericite decât bărbaţii

Au dispărut zilele în care relaţia unei femei o definea sau femeile se simţeau nesigure pentru că nu se aflau într-o relaţie. Potrivit unui nou studiu citat în presa internaţională, 61% dintre femeile britanice sunt fericite să fie singure, în comparație cu 49% dintre bărbații aflați în aceeași situaţie.

Sondajul a arătat, de asemenea, că 75% dintre femeile singure nu au căutat să aibă o relație în ultimul an.

Totodată, potrivit rezultatelor studiului, femeile cu vârste cuprinse între 45 și 65 de ani, mai exact 32% dintre acestea, au spus că sunt fericite singure, în timp ce doar 19% dintre bărbați simțeau același lucru.

Emily Grundy, de la Universitatea din Essex, Marea Britanie, a explicat că femeile, în relații, trebuie să depună mai mult efort decât bărbații, de aici şi contrastul dintre cifrele studiului. De la a petrece mai mult timp şi a cheltui mai mulţi bani pe întreţinerea unui aspect fizic atrăgător, a îndeplini mai multe sarcini casnice şi a depune mai multe eforturi în rezolvarea problemelor de cuplu, o relaţie implică, de obicei, mult efort din partea unei femei.

Mai mult, profesorul Bella DePaulo, cercetător științific la Universitatea din California, a spus că a descoperit că „există beneficii imense în a rămâne singur”.

[citeste si]

„Femeile, în special, au mai multe șanse să se bucure de singurătate decât bărbații. Femeile singure consideră că această perioadă este minunată pentru creativitate și creștere personală. Există atât de multe oportunități pentru a crea viața pe care o doriți, cum ar fi călătoriile, pasiunile și efectuarea unei activități semnificative”, a spus Bella DePaulo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel