Relația Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis: O relație bună este benefică pentru România

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că o relaţie bună cu preşedintele Klaus Iohannis pe proiecte importante nu poate fi decât benefică pentru România şi români, reamintind că încă de la preluarea mandatului a anunţat că doreşte o relaţie interinstituţională foarte bună Preşedinţie-Guvern-Parlament. 

"Încă din prima zi, înainte de învestire, am avut o discuţie cu domnul preşedinte Klaus Iohannis şi i-am spus că eu îmi doresc o relaţie interinstituţională foarte bună între preşedintele României, Guvern şi Parlament. Cred că acest echilibru şi o relaţie bună pe proiecte comune, pe proiecte importante pentru România nu poate fi decât benefică şi pentru România şi pentru români. Am vorbit de Centenar, am vorbit de preşedinţia Consiliului UE, de faptul că trebuie să mergem cu acelaşi mesaj şi cu un proiect comun. Domnul preşedinte a fost de acord. Am vorbit şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu preşedintele Senatului şi cred că pe proiecte importante pentru România trebuie să avem echilibru şi să mergem împreună. Nu am motive să mă îndoiesc până la acest moment de acest lucru. Am mai avut o discuţie legată tot de aceste aspecte şi cred că lucrurile aşa trebuie să funcţioneze. Până în acest moment nu am nici un motiv să mă îndoiesc că acest lucru va funcţiona", a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la România TV. 

Întrebată dacă în momente cheie a simţit nevoia să-l sune sau să ia legătura cu şeful statului, premierul a spus că îşi doreşte ca în cazul în care sunt momente sau lucruri importante preşedintele să se consulte cu toţi cei implicaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel