Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Regizoarea Anca Colțeanu și actrița Catinca Nistor, la DC News. Interviu

Regizoarea Anca Maria Colțeanu și actrița Catinca Maria Nistor
Regizoarea Anca Maria Colțeanu și actrița Catinca Maria Nistor

Regizoarea Anca Maria Colțeanu și actrița Catinca Maria Nistor au fost invitate la DC News.

Emisiunea la care au participat poate fi urmărită sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 12:00 atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Artistele au vorbit despre premiera spectacolului TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, traducerea și adaptarea scenică Anca Maria Colțeanu, care va avea loc sâmbătă, 8 decembrie de la ora 19:00, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu.

Urmăriți un interviu interesant din lumea teatrului mâine, de la ora 12:00.

O vastă experiență

Anca Maria Colțeanu este Doctor în Artele Spectacolului și absolvent a Facultății de Teatru a UNATC–București. Cu un an înainte de absolvire primește Diploma UNITER pentru cea mai bună producție a școlilor și academiilor de teatru pentru spectacolul Deșteptarea primăverii de Frank Wedekind, iar în 2001 câștigă proiectul „Tineri regizori – texte contemporane" și montează Alchimistul de Paulo Coelho la Teatrul Odeon București. În prezent are montate 47 de spectacole de teatru, texte de referință, colaborând atât cu teatrele de stat cât și cu cele independente, atât în țară, cât și în străinătate. Are numeroase premii și participări în festivaluri naționale și internaționale. În televizune a desfășurat o activitate de zece ani, timp în care a realizat pentru Pro TV o emisiune de divertisment, zilnic în direct 10 sezoane și cinci seriale de televiziune și alte emisiuni pentru Pro TV International. În 2016 este nominalizată la UNITER cu „Jocul de-a vacanța" – o producție TVR. În stagiunea 2018-2019 spectacolele regizate de Anca sunt montate la Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara, Teatrul Luni de la Green Hours și Teatrul Bulandra București.

O actriță de succes

Anca Maria Colțeanu a absolvit UNATC I.L Caragiale Facultatea de Teatru, secția Arta Actorului, promoția 2015, clasa Paul Chiribuță. A primit premiul ”Cea mai bună actriță în rol principal pentru "Anna Petrovna" - Ivanov de A.P. Cehov, Gala Absolvenților UNATC Master 2017 "Tânăra Speranță în Comedie" - oferit de Teatrul de Comedie, Gala Absolvenților UNATC Licență 2015 // Cea mai bună actriță în rol secundar pentru "Maggy" - Cine e fazanul? de Georges Feydeau, Festivalul Serile Teatrului Studențesc 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel