Regina Maria, Brașov, un nou centru medical

Rețeaua de Sănătate Regina Maria deschide un nou centru medical în Brașov. 

Investiția în Policlinica Centrul Civic Brașov este de peste 600.000 de euro. Noua policlinică este localizată în proximitatea Campusului Medical Brașov. 

”Ne-am început activitatea în Brașov în 2011, atunci când am deschis primul centru REGINA MARIA din oraș. Suntem bucuroși să lansăm o nouă unitate medicală, ocazie cu care întărim amprenta locală în orașul care ne-a primit de fiecare dată cu brațele deschise. Realitatea este că am deschis această locație pentru că cererea a depășit capacitatea, iar proximitatea spitalului joacă un rol important în extinderea capacității noastre operaționale. Astfel, asigurăm condițiile optime pentru ca un număr și mai mare de pacienți să aibă acces la medicii noștri și la locațiile noastre, ducând mai departe angajamentul Rețelei de sănătate REGINA MARIA de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din județul Brașov.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Noua policlinică REGINA MARIA are o suprafață de 500 mp, dispune de 11 cabinete de consultații și oferă brașovenilor acces la o gamă complexă de peste 20 de specialități medicale. Cu o echipă formată din 40 de medici și dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, Policlinica Centrul Civic Brașov se remarcă prin serviciile specializate în dermatologie.

(w670)

Pe lângă dermatologie, printre specialitățile medicale disponibile în noua policlinică REGINA MARIA din Brașov se numară: alergologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie cardiovasculară, diabet și boli de nutriție, endocrinologie, hematologie, medicină generală, medicină internă, neurologie, oftalmologie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, peumatologie și vaccinologie.

A treia locație din Brașov

Policlinica Centrul Civic este cea de-a treia locație a Rețelei de sănătate REGINA MARIA în orașul Brașov. Aceasta este parte integrantă a singurului Campus Medical privat din Brașov care cuprinde departamente de obstetrică-ginecologie, maternitate, bloc operator, neonatologie, ATI și pediatrie cu camera de gardă 24/7. Complexul medical include peste 150 medici și în urma noii investiții Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA își dublează capacitatea operationala prin care asigura servicii medicale de ambulatoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel