Regele Mihai – Nicolae. Camelia Csiki: Am vorbit cu Dan Bădic. Mi-a spus că era perfect conştient

Camelia Csiki, în cadrul emisiunii "Ora Regelui", difuzată sâmbătă, 18 noiembrie, la TVR 1, a povestit ce a discutat cu Dan Bădic, unul dintre prietenii Regelui Mihai.

 

„Principesa Margareta mi-a spus că Majestatea Sa nu a vrut să-l primească (n.r. referindu-se la Nicolae Medforth-Mills). A mai existat o întânire după ce Nicolae şi-a pierdut titlul. Trăia şi Regina Ana. Nu s-a simţit bine Regele după acea întâlnire", a spus Camelia Csiki în cadrul emisiunii.

„Căderea fizică pe care a avut-o a fost cea mai gravă de acum. Am stat de vorbă şi cu prieteni ai Majestăţii Sale. Domnul Dan Bădic mi-a spus că Regele Mihai a fost până de curând conştient sută la sută. Şi aici e o poveste legată de ultimele apariţii în presă. Spune nepotul Regelui că la ultima vizită pe care i-a făcut-o are îndoieli că Majestatea Sa ar fi fost sau nu conştient. De aceea am ţinut să mă lămuresc şi am vorbit cu domnul Dan Bădic. Mi-a spus că era perfect conştient. Şi de ziua Majestăţii Sale au stat de vorbă. Este îngrijit de trei infirmiere, un fizioterapeut vine în fiecare zi. (...) Medicii apreciează forţa cu care luptă pentru viaţă", a mai spus jurnalista la TVR1.

[citeste si]

"Îmi cere să fac o știre. De aici a urmat o lungă discuție"

În acest context, amintim că jurnalista Camelia Csiki a povestit, în emisiunea lui Radu Andrei Tudor, ce discuție a avut recent cu fostul principe Nicolae înainte de conflictul pe care deja îl cunoaștem. Din ceea ce a spus jurnalista, rezultă că Nicolae Medforth Mills şi-a dorit apariția în presă.

"Am ținut legătura atât cu Casa Regală, cât și cu Nicolae, chiar și după ce a fost exclus. Ne-am scris tot timpul pe Facebook. Drept dovadă, noi am fost primii care am anunțat logodna lui Nicolae. Este adevărat că eu am vorbit cu Nicolae imediat după ce Familia Regală a dat comunicatul de luni seară, săptămâna trecută, despre faptul că Majestatea Sa nu se simte bine. Marți, Nicolae s-a dus la Aubonne. Eu i-am scris pe Facebook: 'mă bucur că sunteți acolo. Ce face Majestatea Sa?'. Nicolae mi-a spus că nu a fost primit și că îmi cere să fac o știre. De aici a urmat o lungă discuție între noi. L-am întrebat cine nu l-a lăsat să intre. (...) Nu mi-a spus că a avut loc un incident. El îmi tot spunea să fac o știre. I-am zis că mi se pare o știre de scandal, iar eu nu sunt jurnalist de scandal și că sigur se vor găsi ziariști care să scrie, lucru care s-a și întâmplat. L-am sfătuit să vorbească cu mama lui sau cu Principesa Margareta. Mi-a răspuns: 'nu vă faceți griji. O să fie bine'. I-am zis că nu l-am abandonat", a zis Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii "Ora Regelui".

De asemenea, amintim că Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale, la reședința din Elveția. Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale.

Mesajul Principesei Elena

Principesa Elena a transmis, ulterior, că faptele fiului său Nicolae Medforth-Mills sunt "profund greșite, moral și uman", acesta dovedind "dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel