Regele Mihai, 90 de ani de la încoronare

Casa Regală a României organizează un eveniment pentru sărbătorirea împlinirii a 90 de ani de la proclamarea Regelui Mihai I ca rege al României. Evenimentul este unul istoric întrucât niciun mnonarh nu a mai atins 90 de ani de la încoronare.

Evenimentul va avea loc în Holul De Onoare al Castelului Peleș, miercuri, 12 iulie 2017, la ora 17.30, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române. Vor lua parte la eveniment Principele Radu și Principesa Maria.

De asemenea, în aceeași zi, la ora 15.00, Sala de Muzică a Castelului Peleș va găzdui evenimentul de lansare a cărții-album „Povestea Castelului Peleş", scrisă de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, apărută la Curtea Veche Publishing, informează Casa Regală a României într-un comunicat de presă.

Evenimentul va avea loc în prezența ASR Principelui Radu al României. Alături de Alteța Sa Regală vor lua cuvântul în cadrul lansării domnii Narcis Dorin Ion (manager al Muzeului Național Peleș), Mircea Hortopan (directorul de Patrimoniu al Muzeului Naţional Peleş) și doamna Irén Arsene Máté (director general Curtea Veche Publishing). Prezentarea cărţii va fi urmată de o sesiune de autografe, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel