Regele belgian Albert al II-lea şi-a recunoscut, după 50 de ani, copilul "din flori"

Regele belgian Albert al II-lea, care a abdicat în anul 2013, a recunoscut că a avut o relaţi extraconjugală în anii 1960. 

Fostul monarh în vârstă de 85 de ani a recunoscut că este tatăl biologic al lui Boel, după ce au fost devenit publice rezultatele testelor ADN pe care le-a făcut în decembrie 2019. Fostul rege, care a abdicat în 2013, a transmis într-un comunicat că a dorit "să pună capăt acestei proceduri dureroase, cu onoare și demnitate". În 2013, Boel a susținut public pentru prima dată faptul că Albert al II-lea este tatăl său. După ce a abdicat în favoarea fiului său, actualul rege Philippe nu a mai beneficiat de imunitate legală, iar Boel a reluat procedurile pentru a demonstra că acesta este tatăl ei.

Cine e mama artistei

Mama artistei este baroneasa Sybille de Selys Longchamps, o aristocrată belgiană căsătorită cu un industriaș bogat. Când Boel avea nouă ani, ea și mama sa s-au mutat în Marea Britanie. Boël a studiat în Marea Britanie și Elveția, apoi a făcut Facultatea de design și arte la Londra.

În același comunicat transmis presei, fostul monarh a mai spus că procedura de stabilire a paternității nu a respectat "viețile private" ale persoanelor implicate. Acesta a adăugat că există "argumente legale" pentru care faptul de a fi tată biologic nu înseamnă că el este "tată legal". În prezent, Boel, în calitate de fiică a lui Albert al II-lea, are dreptul să preia legal titlul de prințesă regală și să primească o parte din moștenire la moartea fostului monarh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel