Urmărește emisiunea live


Reformă Guvern. Victor Ponta: Și doamna Dăncilă a fost de acord

Victor Ponta
Victor Ponta

Guvernul are nevoie de o reformă, este de părere Victor Ponta, președintele PRO România, reformă pe care ar fi susținut-o și premierul Viorica Dăncilă, a precizat politicianul în cadrul unei emisiuni televizate. 

Victor Ponta a reacționat în direct la România TV după ce în spațiul public au apărut informații cum că mai mulți parlamentari PSD ar dori să treacă la PRO România. Președintele partidului a clarificat situația și a afirmat din nou că este nevoie de o reformă în Guvern. 

”În Parlament contează mărimea grupurilor parlamentare. La PRO România deputați și senatori sunt 30. Probabil că mai vin câțiva colegi alături de noi, dar în niciun caz nu o să fim cel mai mare grup. Ceea ce știu este că am spus un lucru cu care, inițial, și doamna Dăncilă era de acord. Domnul Tăriceanu a fost tot timpul de acord. Cred că și opoziția. Anume că trebuie un guvern restructurat, cu mult mai puțini miniștri. Din punctul meu de vedere mai mult de 15 miniștri sau 18 nu sunt necesari. Cu reducerea la jumătate a agențiilor, secretari de stat, toate funcțiile astea. Cu niște reforme, cu stabilitate fiscală. Sper ca acum ca ori PSD să vină cu un guvern restructurat ori opoziția, PNL și USR, să vină cu această formulă”, a precizat Victor Ponta, președintele PRO România, în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Scenariu fals care poate prăbuși PSD. Adevărul istoric despre mitul Opoziției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel