Referendum, anchetă Facebook. Chirieac: Tulburător! Semnal despre Cioloș

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, că în urma acestui referendum, s-a văzut "pe unde va intra" Dacian Cioloș la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Bogdan Chirieac susține că sunt multe "învățături" care pot reieși din referendumul nevalidat. Analistul susține că este chiar cazul să se facă o analiză a mesajelor transmise pe Facebook.

"Cred că sunt alte învățături care pot să reiasă din acest referendum. De pildă, rolul extraordinar, și aici este un experiment făcut, al social media. Acum am văzut pe unde va intra candidatul Cioloș la prezidențiale. Prin social media. Deci asta trebuie analizat în acest moment pentru că este tulburător. Ideea este că mesaje aberante, 'dacă vă duceți la referendum este referendumul lui Dragnea și nu este legea despre care vi se spune, veți vota altă lege' a prins la foarte mulți oameni. Asta chiar este o problemă care trebuie raportată pentru studiu la Facebook, la domnul Zuckerberg, fiindcă să întâmplă aceeași chestiune care a fost în multe alte situații în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, Donald Trump anunță permanent și se pare că are mare dreptate în legătură cu fake news-ul. Deci fake news-urile, în acest moment pe social media, au penetrat mai puternic decât orice altceva", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel