Referendum Legi Justiție. Chirieac: Iohannis va deconta politic

Președintele Klaus Iohannis i-a reproșat ministrului Justiției, Tudorel Toader, că nu a mers la consultări la Palatul Cotroceni cu privire la modificările aduse Legilor Justiției. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire”: ”România are nevoie în continuare de președintele Klaus Iohannis, chiar stringentă, dar, din nefericire, dânsul nu face altceva decât să continue, mai puțin vocal, politica fostului președinte. Care era politica fostului președinte? Confrunarea permanentă, absența totală a dialogului, cu rezultate pe care le-ați văzut: un deceniu pierdut pentru România. Ce s-a întâmplat în acești ultimi trei ani? Exact același lucru! În mod normal, stăm la sfânta masă. Poți să fii de acord cu ce făcea un oarecare Portocală? Nu poți să fii! Poți să fii de acord cu cazul Rarinca? Nu poți să fii! Poți să fii de acord cu zeci de persoane arestate preventiv și la un moment dat achitate sau cu pronunțări date cu suspendare pentru că instanța s-a gândit că, dacă tot a făcut niște pușcărie, să nu fie chiar degeaba? Păi nu poți să fii chiar de acord. Ce faci atunci? Stai la masă și împreună cu profesorul de drept, fără patimă, începi să schimbi un sistem care este oricum nefuncțional.”

[citeste si]

Ulterior, în emisiune, analistul politic a precizat că ”dacă România va fi sancționată în mod aberant pentru chestiunile astea, cel care va deconta politic este președintele Klaus Iohannis”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel