Referendum grațiere. Turcan, reacții pentru Iohannis de la vârful PE

Președinta interimară a PNL, Raluca Turcan, i-a adus mesaje de la Bruxelles lui Klaus Iohannis cu privire la demersul său de a iniția referendum pentru grațiere. 

Raluca Turcan a avut, luni şi marţi, la Bruxelles, întâlniri cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu preşedintele PPE, Joseph Daul, cu secretarul general Antonio Lopez Isturiz şi cu liderul Grupului Popular din Parlamentul European, Manfred Weber.

"Am auzit un singur mesaj: sprijinim total apărarea Legii şi a statului de drept în România. Toţi reprezentanţii PPE cu care m-am întâlnit sunt la curent cu planurile nedemocratice ale PSD şi ALDE care, din păcate pentru România, au făcut înconjurul Europei. Iniţiativa PSD-ALDE este considerată fără precedent în rândul statelor europene democratice", afirmă liderul PNL, potrivit Agerpres. 

”Aplicarea nediscriminatorie a legii stă la baza prosperităţii şi a democraţiei în Uniunea Europeană, iar simpla idee a unor legi speciale pentru clienţii politici este de natură să submineze încrederea cetăţenilor în propria ţară”, a mai spus preşedinta PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel