REFERENDUM FAMILIE. Sondajul pe care Pieleanu nu l-a dat publicității. ”Totul e posibil în politică”

În această toamnă ar putea să fie organizat referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, astfel încât să fie modificată în sensul definirii clare că familia este formată din bărbat și femeie. 

Sociologul Marius Pieleanu consideră că ”nu știu cât de important e sondajul ca temă. Lucrurile astea sunt un dat natural și asupra unor lucruri de genul acesta mi-e greu să-mi imaginez că trebuie să chemăm oameni la referendum, dar totul e posibil în politică. În ceea ce privește participarea, am o rezervă foarte mare. Orice fel de scoatere a oamenilor la vot presupune un uriaș efort financiar, uman. Nu știu dacă România are nevoie de asemenea lucruri, tema ca atare este ca și cum i-am întreba pe români dacă vor să bea apă pentru a trăi”. 

Rezultatul referendumului: peste 80%

Directorul Avangarde precizează că ”rezultatul referendumului este unul anticipat, dacă va organizat și se va întruni condiția de validare a lui, pentru familia tradițională probabil că peste 80% va fi în favoarea lui. Tema nu este rezultatul, ci lipsa de preocupare față de reala agendă publică a românilor din partea politicienilor. Aș vrea să ieșim la referendum să-i întrebăm dacă aleg să construim mai multe autostrăzi decât biserici sau mai multe spitale decât evenimente mondene sau muzicale pe Calea Victoriei.”. 

Sondajul pe care Pieleanu nu l-a dat publicității

Întrebat dacă înainte să se organizeze un referendum se face un sondaj pentru a se afla dacă merită să se cheltuie atât de mulți bani, Marius Pieleanu a răspuns: ”Am făcut eu, dar nu am considerat de importanță să o dau spre publicare pentru că nu era atât de... Oamenii spun că vor să se organizeze referendum, dar de la a vrea până a și veni la referendum e o cale lungă. Dacă se va întruni condiția participării, va trece. Cel mai mulți spun că sunt de acord cu definiția familiei ca o uniune între un bărbat și o femeie”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel