EXCLUSIV  Referendum familie. Moșteanu (USR), apel către români: Fiecare este propriul stăpân, dar...

USR
USR

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News în care a spus ce va face la referendumul pentru redefinirea familiei.

"Nu merg la referendum și la fel ca mine vor face mulți colegi de-ai mei”, a spus deputatul.

Întrebat ce le recomandă românilor vizavi de participarea la referendumul pentru redefinirea familiei, Ionuț Moșteanu a declarat: ”Fiecare este propriul stăpân, dar cei care cred ca mine și ca noi, cei de la USR, că această modificare a Constituției este total inoportună și nu va schimba nimic viața familiilor din România a doua zi după referendum, le recomand să stea acasă”.

”Bineînțeles că acest referendum are o miză politică. A fost folosit de Liviu Dragnea pentru a abate atenția de la problemele guvernării și de la problemele lui personale ca lider al coaliției. Această propunere a trecut în mai 2017 de Camera Deputaților și a fost ținută în sertar până acum. Când Liviu Dragnea a văzut că oamenii vorbesc despre violențele din 10 august, de pesta porcină, de inflație, de legile justiției, a pus pe masă acest referendum. L-a folosit la momentul oportun. E trist că acest referendum este folosit politic”, a mai zis vicepreședintele USR.

INTERVIUL VIDEO în care Ionuț Moșteanu a vorbit și despre alte subiecte extrem de importante din lumea politică va fi difuzat săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel