REFERENDUM FAMILIE. Dragnea, mesaj pentru cei care vor să împiedice referendumul

Liviu Dragnea a declarat, joi, că înţelege că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL nu doresc referendumul pe tema familiei, menţionând că are presiuni foarte mari din partea socialiştilor europeni să nu susţină acest referendum, dar că PSD nu va renunţa.

'Vrem să facem un miting foarte mare pentru a ne arăta sprijinul nostru pentru familia tradiţională. E un lucru în care eu cred foarte mult. Este vorba de un subiect de o profunzime uriaşă pentru societatea românească. PSD, în ansamblu, susţine lucrul acesta şi nu este neapărat un miting exclusiv al PSD, ci este un miting făcut pentru a arăta sprijinul nostru pentru asta. Am vorbit deja cu colegii mei, suntem în organizare, urmează să stabilim data şi locaţia. Nu este foarte uşor să găseşti în Bucureşti un loc pentru un miting foarte mare. În acelaşi timp, trebuie să stabilim data, pentru că trebuie să vedem totuşi ce se întâmplă cu modificarea legii referendumului. Am înţeles, nu ştiu dacă informaţia e reală, că preşedintele vrea să atace legea la CCR legea respectivă, deci se tot întârzie. Deci, în funcţie de ceea ce se va întâmpla în plan legislativ, o să decidem şi noi data acestui miting', a afirmat Dragnea, la Antena 3.

El a transmis 'tuturor care vor să împiedice acest referendum' că PSD nu va renunţa la el. 'Tuturor celor care vor să împiedice referendumul, noi îi anunţăm şi eu îi anunţ că noi nu renunţăm la asta şi vrem ca referendumul să se producă, pentru că vrem ca românii să aibă dreptul să-şi spună punctul de vedere faţă de o temă foarte importantă. Cum să iei dreptul românilor să se exprime, să spună da sau nu la o întrebare? De ce le e teamă? Neavând nimic împotriva altora', a adăugat Liviu Dragnea.

Presiuni

Dragnea a precizat că, deşi are 'presiuni foarte mari' din partea socialiştilor europeni să nu susţină acest referendum, pentru el este 'nenegociabil'. 'Înţeleg că nu doreşte acest referendum, înţeleg că nici PNL nu doreşte acest referendum, este problema lor, dar nu vreau să politizăm. Eu am presiuni foarte mari, şi nu de acum, din partea socialiştilor europeni să nu susţin acest referendum. Asta este ceva pentru mine nenegociabil. Este deasupra partidelor politice. Este ceva în care eu cred foarte mult şi în care milioane de români cred foarte mult', a afirmat Dragnea.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel