EXCLUSIV  Referendum familie. Cine a înregistrat primul EȘEC

Coaliţia pentru Familie, organizaţie non-guvernamentală (ONG), a realizat un eveniment pe Facebook vizavi de referendum pentru redefinirea familiei.

Evenimentul se numește ”Referendum pentru ROMÂNIA” și a fost creat pentru sâmbătă, 6 octombrie și duminică, 7 octombrie. Până acum, aproximativ 7.400 de oameni au spus că vot participa (nu au zis cum vot vota), iar 1.700 au zis că sunt interesaţi (vorbim despre cei care nu s-au decis vizavi de participarea la referendum).

Pe de altă parte, evenimentul ”Iubirea NU se votează”, protestul care a avut loc pe 30 septembrie, își anunșase prezența circa 800 de oameni. În realitate, la eveniment au participat mult mai puțini.

(w670)

Așadar, prima victorie se pare că este înregistrată de Coaliția pentru Familie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în weekend.

Poziția partidelor

Românii sunt aşteptaţi la urne, peste o săptămână, la referendumul naţional pentru redefinirea familiei. PSD a anunţat că va face doar acţiuni de informare, ALDE, PNL şi UDMR îşi îndeamnă simpatizanţii să voteze conform conştiinţei, PMP cere un vot în favoare, iar USR se opune referendumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel