Referendum familie. Căprar, PSD: Nu m-am dezis de convingerile mele

Descriere foto:

Preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Dorel Căprar, care este şi preşedinte al organizaţiei PSD Arad, a susţinut luni, într-o postare pe pagina sa de pe o reţea de socializare, că nu s-a dezis niciodată de convingerile sale profund creştine.

"Niciodată nu m-am dezis de convingerile mele profund creştine şi de respectul imens pe care îl port valorilor tradiţionale fundamentale ale poporului român. Ca om, ca cetăţean şi părinte am considerat necesar să mă exprim civic în consecinţă la Referendumul pentru familie. Iar ca mine au gândit peste 80.000 de arădeni din judeţ, care doresc să construiască România zilei de mâine într-un mod responsabil din punct de vedere al conştiinţei cetăţeneşti, atenţi la valorile şi preceptele ce trebuie să definească societatea. Le mulţumesc şi îi respect", a susţinut deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD al Arad.

În judeţul Arad, la Referendumul din 6 şi 7 octombrie au votat 83.143 persoane, reprezentând 21,33% din cei 389.926 cetăţeni cu drept de vot înscrişi în listele electorale permanente, peste 93% din aceştia votând "DA", potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean Arad, judecătorul Cosmin Branc.

Potrivit sursei citate, 77.962 de arădeni au votat "DA", reprezentând 93,77% din totalul voturilor exprimate, iar NU - 4018 arădeni, reprezentând 4,43 % din totalul voturilor exprimate. Un număr de 1153 voturi, reprezentând, 1,4% din total, au fost nule.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27