Pleșoianu: Iohannis este în pericol!

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a dezbătut, în direct, la România TV, decizia favorabilă a CCR cu privire la sesizarea președintelui Klaus Iohannis.

După ce Curtea Constituțională a decis că poate fi organizat referendum în ziua alegerilor, având în vedere sesizarea președintelui României, Klaus Iohannis, USR a declarat că are toată încrederea în președinte pentru organizarea unui referendum pe Justiție în ziua alegerilor europarlamentare, și anume 26 mai.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu este de părere că deși USR ar pune presiune pe Klaus Iohannis, președintele nu ar călca în această capcană. 

Cei de la USR vor insista în toate săptămânile care mai sunt până atunci și vor pune foarte multă presiune pe Iohannis. Nu sunt foarte convins că Iohannis o să cadă în capcana asta, poate totuși o să mai aibă niște sfătuitori cu minte. Din punctul meu de vedere și al PSD nu este nicio problemă cu orice fel de acțiuni de genul acesta pe care le-ar declanșa Klaus Iohannis. I se vor întoarce ca un boomerang așa cum încep să i se întoarcă multe altele. Abia aștept vorbească domnul Iohannis și să facă o campanie pro referendum pe justiție pentru că eu personal am multe de spus despre justiția aia pe care o apără Iohannis, spus deputatul PSD Liviu Pleșoianu în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Pleșoianu, schimbare de opinie?

După ce a aflat că Andrei Caramitru a lansat un mesaj dur cu privire la ceea ce ar trebui să facă președintele României, mai exact liderul Uniunii Salvați România l-a atenționat pe Iohannis să convoace un referendum privitor la justiție pentru a nu avea probleme la alegerile prezidențiale, Liviu Pleșoianu a spus că vrea să își schimbe afirmație referitoare la organizarea referendumului.

Vreau să rectific ceea ce am spus pentru că nu știam de postarea domnului Caramitru. Văzând ce a scris domnul Caramitru, se va speria foarte rău domnul Iohannis și va organiza referendum pentru că va corela cu o altă afirmație a domnului Caramitru, anume că dacă vor veni la putere USR-PLUS, o să dea OUG și o să aresteze pe toată lumea. Practic și domnul Iohannis este în pericol. Dacă domnul Iohannis nu o să mai aibă imunitate că nu o să mai fie președinte a doua oară, o să îl aresteze domnul Caramitru, a adăugat Liviu Pleșoianu.

Vezi și: Caramitru îl avertizează pe Iohannis. Presiune pe președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel