Referendum. Cum a filmat protestatara Angi Șerban un preot în biserică

Catedrala Sf. Ilie - Sectorul 3
Catedrala Sf. Ilie - Sectorul 3

Protestatara #rezist, Angi Șerban, a postat pe Facebook un filmuleț de la slujba de duminică dimineață de la catedrala Sfântul Ilie din Sectorul 3 unde preotul le explică credincioșilor de ce ar trebui să meargă și să voteze la referendum.  

"Propaganda pentru referendum la Catedrala Sf. Ilie din Sectorul 3", a scris Angi Șerban pe Facebook. La începutul fragmentului filmat, preotul le spune celor adunați la slujbă că ar trebui să profite de contextul politic pentru a vota pentru viitor. "Nu este un vot politic. Avem ocazia să profităm de un context politic și să ne alegem cu ceva bun.

E adevărat sunt lupte politice, dar pe noi nu ne interesează asta. Pe noi ne interesează cum vor decurge lucrurile în țară anul acesta, anul viitor și peste 10 ani. Dacă nici măcar un lucru atât de important nu suntem în stare să îl realizăm, să ne introducem în minte.... Se vorbește deja de trei săptămâni de acest lucru. Atunci cred că nu numai noi nu ne putem salva, dar nici din afară dacă ar veni să ne salveze n-ar putea", a spus preotul, vizibil dezamăgit de prezența scăzută la referendum. 

Urmărește aici predica preotului de la catedrala Sfântul Ilie din sectorul 3 al Capitalei: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel