Referendum justiție. Cristoiu: O prostie fără margini. Iohannis este obsedat...

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat atitudinea lui Klaus Iohannis și a afirmat că "referendumurile, de regulă, impuse de președinte, nu sunt pentru consultarea poporului, ci ca un om politic să îşi confirme politica". 

"Referendumurile, de regulă, impuse de președinte nu sunt pentru consultarea poporului, ci ca un om politic să îşi confirme politica. Klasu Iohannis a şi spus că vrea un referendum ca să arate că poporul este împotriva PSD. Din acest punct de vedere, nu poate exista pentru interesul naţional nimic mai dezastruos ca acest referendum. Nu poţi pune în discuţia votului popular independența în justiţie, democraţia deoarece există riscuri. Să presupunem că referendumul nu se validează. Păi, care e tema? Că românii sunt împotriva unei justiţii independente. Să presupunem că se validează, dar că un milion de români spun "NU". În acel moment, ce vom putea spune? Că un milion de români vor justiţie dependentă?", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea 100 de minute de la Antena 3.

"Klaus Iohannis, obsedat să îi cucerească pe cei de la USR"

"După părerea mea, în acest an, europarlamentarele sunt cruciale pentru Uniunea Europeană. În consecinţă, nicio altă manifestare electorală nu trebuie să paraziteze dezbaterea despre locul nostru în uniune, soarta Uniunii Europene. Chiar şi perioada de campanie poate fi folosită de partidele chiar pro-europene pentru a le arăta românilor ce este Uniunea Europeană. La ora actuală, dacă aceste partide vor discuta numai despre referendum, există riscul ca vocea PSD să nu poată fi contrazisă în spaţiul public. Şi asta s-ar putea chiar să dăuneze viziunii asupra Uniunii Europene. Este o prostie fără margini. Nu pot să-mi dau seama...

Klaus Iohannis este dependent de o mică partea a societăţii civile, este obsedat să îi cucerească pe cei de la USR, electoratul ăsta care niciodată nu-l va recunoaşte. În loc să facă gesturi de preşedinte al României, el face gesturi electorale. În locul PSD-ului, eu aş cere ca domnul Klaus Iohannis să se mute la Modrogani. Nu putem să avem un președinte care foloseşte Cotroceniul pentru o întâlnire electorală", a mai spus Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel