Referendum. Becali: Fac trei luni de pușcărie și votez din nou

Susținător al Referendumului pentru Familie, Gigi Becali s-a prezentat din nou azi la urne, după ce ieri a votat la Referendum.

Gigi Becali a spus clar că susține modificarea Constituției pentru definirea căsătoriei, iar sâmbătă i-a trimis pe jucătorii FCSB să voteze. Potrivit lui Codruț Baciu, observator la vot în Voluntari, Gigi Becali ar fi revenit azi în sala de vot și ar fi amenințat că votează iar, informează GSP.

"Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe ușa secției și a întrebat dacă e prezență. Apoi a facut o glumiță că votează iară. ”N-aveți voie”, l-a atenționat plină de zel o domnișoară de la Antena 3. ”Și ce dacă? Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou”, a scris Codruț Baciu pe contul său de Facebook, mai scrie sursa citată.

Până azi, la ora 10:00, potrivit datelor BEC, prezența la vot este de 7,24%. Potrivit Legii 3/2000, pentru ca referendumul naţional să fie valabil, este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel