Rednic, partidă importantă în Belgia

Excel Mouscron îşi poate asigura salvarea de la retrogradare sâmbătă, la meciul de acasă cu Genk, a declarat Mircea Rednic, antrenorul echipei aflate pe locul 11 în campionatul de fotbal al Belgiei, cu şase etape rămase din sezonul regulat, scrie ziarul La Derniere Heure.

Rednic aşteaptă mult de la întâlnirea de sâmbătă, de pe teren propriu: "Putem depăşi cele 30 de puncte sinonime cu salvarea de la retrogradare. În plus, suntem la doar patru puncte de play-off-ul pentru locurile 1-6. După Genk ne aşteaptă un calendar favorabil, grele fiind doar deplasările la Anderlecht şi Standard".

Mouscron, care în sezonul trecut s-a menţinut in extremis în primul eşalon, are 29 de puncte după 24 de etape. La finalul sezonului regulat, ultima clasată va retrograda. Lanterna roşie este acum Mechelen, cu 18 puncte.

Rotariu, în lotul pentru duelul de sâmbătă

Mijlocaşul român Dorin Rotariu este în lotul pentru meciul de sâmbătă. Dintre cei patru jucători veniţi în această iarnă, doar fundaşul grec Georgios Galitsios a fost convocat pentru această întâlnire.


Rednic a spus că portarul Olivier Werner va apăra şi în acest meci, deoarece fostul titular, Logan Bailly, a reluat doar miercuri antrenamentele, după o accidentare. Fundaşul Tedddy Mezague ar urma să joace în locul lui Aristote Nkaka, care s-a transferat marţi la Oostende.

Genk nu va conta pe sprijinul suporterilor, care au decis să boicoteze partida.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel