Rednic: ”Nu îmi e teamă. Adversarii vin să joace”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a declarat că în derby-uri nu-i este teamă, iar ”adversarii vin să joace iar noi încercăm să profităm de spaţii”.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă care precede derby-ul cu FCSB, că nu îi este teamă de astfel de meciuri deoarece adversarii joacă ofensiv, iar formaţia sa va încerca să profite astfel de spaţiile libere din apărarea lor

'Acest derby este un meci foarte important pentru noi, ţinând cont de situaţia noastră din clasament. Avem nevoie de puncte, aşa că duminică o să încercăm să le obţinem pe toate trei. Ştim că avem un adversar bun, cu jucători de calitate, jucători tineri. Nu au evoluţii constante, dar valoare au pentru că au demonstrat în multe meciuri. Dar eu sper ca prin jocul nostru colectiv să îi blocăm, să nu le dăm spaţii. Iar pe contraatac sper să reuşim să îi surprindem şi să câştigăm. Sunt sigur că jucătorii mei vor fi concentraţi la maximum, nu vor fi relaxaţi ca la partida din Cupă. Dacă am face 19 puncte ar fi foarte bine. Ar fi ideal. Mie de aceste meciuri chiar nu mi-e teamă. Sunt adversari care vin şi joacă, iar noi vom încerca să profităm de spaţiile care se vor crea. Când e derby nu se mai ţine cont pe ce loc sunt echipele. Sper că suporterii vor veni în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de susţinerea lor', a spus Rednic.

'FCSB câştigă. Asta e o echipă mare, care joacă prost şi câştigă. Nu e o perioadă proastă a lor. Şi chiar dacă au probleme de lot şi noi avem cu patru sau chiar cinci jucători. Hanca, Nistor, Cooper, Katsikas şi Salomao nu s-au antrenat cu echipa. Au acumulat oboseală şi au avut probleme musculare. Dar azi sper să intre normal şi să nu fie probleme. Dintre jucătorii noi doar unul singur e pregătit să joace. Va fi pe bancă. Ceilalţi spun că sunt pregătiţi, dar eu zic că nu sunt gata să intre', a adăugat el.

I-a cerut scuze lui Dică

Starea proastă a gazonului de pe Arena Naţională va crea un avantaj formaţiei Dinamo, este de părere Rednic. 'Am văzut imagini cu gazonul de pe Arena Naţională, dar ambele echipe vor juca pe acelaşi teren. Totuşi noi am fi mai avantajaţi ţinând cont că ei au jucători de calitate ca Teixeira, Coman, Tănase, Man, jucători cu tehnică bună', a afirmat Mircea Rednic. Tehnicianul a menţionat că este dispus să facă orice sacrificiu pentru a ajuta clubul Dinamo. 'În momentul ăsta doar eu şi jucătorii mei credem că vom fi în play-off. Ştiu că mulţi s-ar bucura ca noi să nu ajungem acolo. Pentru mine nu era doar o provocare să vin acum la Dinamo, era şi o obligaţie. Mulţi îşi dau cu părerea despre Dinamo, dar nimeni nu face nimic. Eu sunt dispus să fac orice, aţi văzut, dau şi prime, vând bilete, cumpăr bilete, renunţ şi la salariu... Până intrăm în play-off, după aia nu mai renunţ la salariu. Eu sunt în stare de orice să ajut clubul. Practic, nu cu vorbe şi lozinci', a precizat Rednic.

Acesta i-a cerut scuze tehnicianului echipei FCSB, Nicolae Dică, cel despre care la precedenta conferinţă de presă afirmase că nu are licenţă de antrenor. 'Trebuie să îmi cer scuze legat de situaţia cu Dică. Eu chiar nu am ştiut că el şi-a luat licenţa de antrenor. Iar din momentul ăsta eu nu mai vorbesc de Dică, e antrenor şi responsabil de tot ce se întâmplă la echipa lui. Eram dator să îmi cer scuze', a mai spus Rednic. Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel