Rednic, despre lupta pentru titlu. ”Venirea lui Petrescu schimbă totul”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în situaţia în care tehnicianul Dan Petrescu revine la CFR Cluj, formaţia ardeleană are prima şansă la titlu.

"Lucrurile sunt clare. La titlu sunt favorite CFR Cluj, mai ales dacă vine şi Dan Petrescu, Universitatea Craiova şi FCSB. Celelalte vor influenţa campioana... în sensul bun. Dan Petrescu nu trebuia să plece de la Cluj în vară, asta e părerea mea... câştigase campionatul, pentru el era mult mai bine. Acolo (n.r. - în China) în afară de bani... a şi retrogradat... dar el a decis, poate şi impresarul. Nu e riscant să revină la CFR (n.r. - echipă al cărei antrenor interimar este Alin Minteuan), cunoaşte şi grupul, pentru că prea multe schimbări nu s-au făcut. De asta spun că dacă revine Dan Petrescu, CFR Cluj are prima şansă să câştige titlul", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist susţine că dintre cele trei formaţii care se luptă în ultima etapă a sezonului regulat pentru calificarea în play-off, FC Botoşani, FC Viitorul şi CSM Poli Iaşi, şi-ar dori să prindă locul 6 echipa condusă de Gheorghe Hagi. "În play-off mi-ar plăcea să intre FC Viitorul, având în vedere tot efortul pe care îl face Gică Hagi acolo", a menţionat Rednic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel