Recurs compensatoriu, scandal. Cioloș scoate stenograma

Dacian Cioloș continuă războiul acuzațiilor în cazul legii recursului compensatoriu.

Dacian Cioloș susține că proiectul de lege cu privire la recursul compensatoriu a fost adoptat de Guvernul Grindeanu. Fostul premier susține că Guvernul său propunea o altă formă a legii. Mai mult, prezintă pe pagina sa de Facebook și un fragment dintr-o stenogramă.

Citește și: CCR, decizie protocoale. Pașcu, despre USR: Halal reflexe "democratice"

"Stenograma ședinței de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu și-l asumă. Legea a fost inițiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeași zi în care a fost aprobată și celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o în Parlamentul în care Coaliția PSD-ALDE are majoritate.

PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor măsuri care au permis eliberarea a mii de condamnați înainte de termen. Comisia juridică a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusă de acelasi Florin Iordache, inițiatorul legii în Guvern.

Ministrul Tudorel Toader și propaganda PSD încearcă azi să arunce vina asupra Guvernului Cioloș, care propunea o cu totul altă formă a legii, fără legătură cu forma inițiată și adoptată de PSD", scrie Cioloș pe pagina sa de Facebook. 

 Citește și: Orban, acuze din partea Asociației Procurorilor: Imixtiune nepermisă


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel