Dăncilă, rectificare bugetară. Alex Coita: Le-a închis gura. Două bombe, dezamorsate

Alex Coita
Alex Coita

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, Alex Coita şi-a exprimat punctul de vedere faţă de rectificarea bugetară prezentată, astăzi, de premierul Viorica Dăncilă.

"Le-a închis gura celor care îi taxau fiecare greşeală de comunicare. A dat şah mat! (...) Nu spun asta de dragul stilisticii, ci pentru că am urmărit argumentele celor care sunt în opoziţie faţă de Guvern şi care nu-şi mai găsesc cuvintele când cifrele din economie sunt aşa cum sunt (...)

A dezamorsat şi două bombe pe care voiau să i le arunce în curte fie Iohannis, fie opoziţia, fie domnul Cîțu: nu sunt bani pentru pensii şi salarii şi că România va derapa şi va avea un deficit bugetar mai are faţă de cei 3%, pe care îi stabilește Uniunea Europeană (...)

Atunci când economia stă bine, îţi permiţi să tratezi guvernarea ţării dintr-o poziţie foarte bună. Este o creştere semnificativă! (...) Nu spune nimeni să nu arunci bani serviciilor secrete, dar prioritar pentru români trebuie să fie aceste domenii: educaţie, şcoli, spitale. Mai trebuie umblat la construcţia de autostrăzi, dar e o direcţie bună", a spus Alex Coită la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel