Record mondial. Președintele din Ucraina, conferință de presă de 9 ore

Președintele din Ucraina a stabilit un nou record mondial după ce a susținut o conferință de presă care a ținut mai bine de nouă ore. 

Volodimir Zelenski, fost actor ales în aprilie în funcţia de preşedinte al Ucrainei, a înregistrat joi un record ţinând o conferinţă de presă care a durat mai mult de nouă ore, cea mai lungă din istorie, potrivit Agenţiei naţionale ucrainene de înregistrări în domeniu, scrie Agerpres după o relatare AFP.

La aproape opt ore de la începerea conferinţei de presă, desfăşurată într-o sală în centrul Kievului, un reprezentant al agenţiei a anunţat recordul.

Ce a avut de spus președintele

Preşedintele Zelenski a reacţionat exprimându-şi surprinderea, afirmând că este o persoană modestă şi că urăşte aniversările.

Recordul anterior a fost deţinut de preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko, cu o conferinţă de presă care a durat mai mult de şapte ore, potrivit presei ucrainene.

Preşedintele ucrainean a abordat mai multe subiecte precum conflictul din estul Ucrainei, relaţiile cu Rusia sau convorbirea sa telefonică cu preşedintele american Donald Trump, a cărui dezvăluire l-a determinat să ajungă ameninţarea unei proceduri de demitere iniţiate de democraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel