Reconstrucție Notre-Dame. Pamela Anderson furioasă. Care este motivul

Euro
Euro

Pamela Anderson a părăsit marţi seara gala fundaţiei clubului de fotbal Olympique Marseille (OM), împreună cu iubitul ei, jucătorul Adil Rami, furioasă că au fost strânşi 100.000 de euro pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame din Paris în condiţiile în care seara era dedicată copiilor aflaţi în dificultate din Marsilia (sud-est), relatează AFP. 

'Ieri seară, am fost la gala anuală @OM_Officiel pentru a ajuta la strângerea de bani pentru tinerii aflaţi în dificultate din Marsilia', a explicat miercuri actriţa canadiană pe contul său de Twitter. 'O sumă substanţială de bani a fost strânsă pentru această cauză. Apoi, dintr-o dată, este propusă 'o surpriză formidabilă' pentru reconstrucţia Notre-Dame', a mai scris ea.

Pamela Anderson, furioasă și dezamăgită de destinația banilor

'Pe sunetele fabuloasei chitare a lui Bruce Springsteen, ei au strâns aproape de două ori mai mulţi bani decât obţinuseră de la începutul serii pentru copii. Eram aşa de furioasă şi dezamăgită încât l-am întrebat pe Adil dacă putem pleca. Şi am făcut-o', a mai spus ea.

'Cu siguranţă copiii din Marsilia ar fi avut mai multă nevoie de cei 100.000 de euro decât această catedrală, care a primit deja mai mult de un miliard de euro donaţii de la câţiva miliardari', a concluzionat ea, exprimându-şi speranţa că 'fundaţia OM va reveni asupra acestei donaţii şi va aloca banii acolo unde este necesar'.

Precizarea clubului de fotbal Olympique Marseille

Fără a-i răspunde direct Pamelei Anderson, Olympique Marseille a precizat miercuri într-un comunicat că suma totală strânsă marţi seara a fost de 439.760 de euro. După incendiul care a devastat catedrala din Paris, preşedintele american al OM, Frank McCourt, a anunţat pe Twitter intenţia sa de a dona o parte din fondurile strânse pentru a ajuta la reconstrucţia monumentului istoric.

VEZI ȘI Renovarea Notre-Dame. Vezi cum arată proiectele amuzante de reconstrucție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel